Om NOWO

NOWO föddes ur en frustration om att människor ska behöva bekymra sig om sin levnadsstandard när det bli pensionärer. Ett steg i taget kommer NOWO hjälpa sina medlemmar att trygga sin framtid medan de njuter av sin nutid.

NOWO har som mål att främja sparande inför pensionen och utvecklar därför egna verktyg och lösningar tillsammans med våra samarbetspartners för att förenkla, utbilda och hjälpa dig att säkra en bättre finansiell framtid för dig själv.

NOWO är en privatekonomisk sparplattform vars syfte är att hjälpa dig som användare att få en bättre privatekonomi. NOWO uppmuntrar till ökat sparande genom att använda våra sparformer och erbjudanden från våra samarbetspartners. I appen får du en sammanställning och prognos av ditt sparmål och tips på olika saker du kan göra för att nå ditt mål. Genom information som du lämnar i appen genereras unik information som du får tillgång till i appen.

För att dina pengar ska vara helt säkra samarbetar NOWO med ISEC Service AB, Smart Refill AB och Resurs Bank AB som samtliga står under tillsyn från FI.

När du blir medlem i NOWO öppnar du samtidigt ett fondkonto hos ISEC. Du behöver bara följa instruktionerna i appen – det tar bara några minuter.

NOWO Teamet

NowoTeam