Unika No Worries-kortet

Unika sparfunktioner

Vi vill göra det enklare att spara i vardagen. Därför har vi tagit fram No Worries-kortet med en unik sparfunktionalitet och f.n 0,5 % i Sparbonus.

  • Autospar – Unik sparfunktionalitet på varje köp (funktionen fungerar inte för tillfället)
  • f.n. 0,5 % i Sparbonus på allt du sparar med No Worries-kortet
  • Ingen årsavgift

Ansök enkelt genom att ladda ner NOWOappen

 download-on-the-app-storeGet_it_on_Google_play135x40

Andra tjänster som ingår

Följande saker kan du nyttja med No Worries-kortet.

  • Upp till 60 dagars räntefri kredit
  • Kivrakoppling
  • Möjlighet att delbetala dina köp
  • Mastercard Masterpass

No Worries-kortets unika sparfunktionalitet Autospar

Funktionen fungerar inte för tillfället
Det kanske mest unika med No Worries-kortet är Autospar. Med Autospar väljer du en procentsats du vill spara på varje köp. Det innebär att när du handlar med ditt No Worries-kort så kommer din valda sparprocent automatiskt läggas på köpbeloppet och pengarna överförs sedan till ditt fondkonto. Du ställer själv in mellan 1-10 procent som du vill spara på varje köp. När du får ditt No Worries-kort är sparprocenten inställd på 6 procent. Du kan enkelt justera detta i NOWO appen.

0,5 % i Sparbonus på allt du sparar med No Worries-kortet

För att komplettera NOWO Autospar ger vi dig f.n. 0,5 % av det du sparar med No Worries-kortet i Sparbonus. Du får alltså en extra bonus till dig själv för att du tänker på din framtid. Bonusen utbetalas en gång per år och vi köper fondandelar för din räkning så att din Sparbonus kan växa och bli än mer pengar till din pension.

Erbjudanden med extra bra sparmöjligheter

I NOWO appen har vi över 1 000 butiker som du får sparåterbäring av när du handlar. Som No Worries-kortet användare får du vårt nyhetsbrev med fina erbjudanden. Det ska löna sig att ha No Worries-kortet.

Ingen årsavgift

Vi vill att No Worries-kortet ska vara så enkelt och transparent som möjligt. No Worries-kortet har ingen årsavgift och upp till hela 60 dagars räntefri kredit. Du kan alltså tryggt ersätta dina andra kreditkort mot No Worries-kortet!
Priser och villkor

Kreditgivaren är Resurs Bank AB. Vid ett kreditbelopp om 30 000 kr med en rörlig årsränta om f.n. 14,36 % och en delbetalningstid om 10 månader uppgår den effektiva räntan till 16,58 %.