No Worries-kortets priser och villkor

Det är viktigt att du känner till gällande villkor innan du ansöker om ditt No Worries-kort. Här har vi samlat all information gällande priser och villkor.


Kreditutgivare

Kredit- och kortutgivare till No Worries-kortet är Resurs Bank AB.


Villkor

Här hittar du alltid aktuella villkor och prislistor för No Worries-kortet.

No Worries-kortets Produktvillkor (SEKKI)

Allmänna villkor för privat kortkredit


 

Aktuella priser och räntor

Årsavgift 0 kr
Ränta i upp till 60 dagar 0 kr
Extra kort 50 kr
Kontantuttagsavgift bankomat i Sverige och utomlands, fn. 2,97  %
Effektiv ränta vid utnyttjad kredit om 30 000 kr 16,58  %

Vid delbetalning

6 månader:

Administrativ avgift 29 kr /månad
Uppläggningsavgift 197 kr

1/20 avbetalning:

Administrativ avgift 29 kr/månad
Uppläggningsavgift  0 kr


Övriga Avgifter

Ersättningskort 50 kr
Kopia av kontoutdrag 50 kr
Kopia av köpnota 50 kr
Påminnelseavgift 60 kr
Övertrasseringsavgift 125 kr
Inkassokravavgift 180 kr

 


Säkerhet och kontroll:

Kreditgräns
Din kreditgräns ansöker du om hos den kreditgivande banken Resurs Bank, som sedan fattar ett beslut baserat på din kreditvärdighet. Du kan dock ej ha lägre än 5 000 kronor eller mer än 100 000 kronor i kreditgräns. Tänk på att det ansökta kreditbeloppet är ett tak där dina gjorda inköp under föregående och innevarande månad ska rymmas. Ansök om höjning av befintlig kreditgräns här

Spärra ditt kort
Spärra borttappat/ stulet kort omedelbart. Kortet spärrar du hos Resurs Bank via telefonnummer: 0771-11 22 33

 


Betalning, pris och ränta:

Fasta avgifter
No Worries-kortet har ingen årsavgift. Du har räntefri kredit i upp till 60 dagar.

Ett representativt exempel på 6 mån. delbetalning:
Vid ett kreditbelopp om 30 000  kr med en rörlig årsränta om 0 % och en delbetalningstid om 6 månader uppgår den effektiva räntan till 2,27 %. I exemplet ingår administrationsavgift om 29 kr per månad och en uppläggningsavgift om 197 kr. Det förutsätts att krediten delbetalas i lika stora delar om 5029 kr* och det sammanlagda beloppet att betala blir 30 371 kr. Exemplet baseras på ett köp den 1 dagen i en kalendermånad och är beräknat 19-05-13. Exemplet förutsätter att räntan och avgifterna är oförändrade under hela kreditperioden. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till såväl en högre som lägre effektiv ränta. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer.

*Avrundning tillämpas till närmsta högre krona. Till ordinarie delbetalning tillkommer månaden efter val av delbetalning uppläggningsavgift. Uppläggningsavgiften är inkluderad i angiven Kreditkostnad och Totalt belopp att betala.

 


No Worries-kortets sparfunktionalitet – Autospar

När du får ditt No Worries-kort är sparprocenten inställd på 6 procent. Du kan enkelt justera detta i NOWO appen där du kan välja en sparprocent mellan 2-10 procent. När du handlar med ditt No Worries-kort kommer din valda sparprocent automatiskt läggas på köpbeloppet och pengarna sparas på ditt fondkonto.

 


Priceless

Priceless Cities är ett globalt program med upplevelser och erbjudanden som ges till dig med No Worries-kort möjligheten att utnyttja möjligheterna i världens mest fantastiska städer, i samarbete med ledande märken. Du kan läsa mer på www.priceless.com.

Om du har ett No Worries-kort och bor i Sverige är det bara att registrera dig på Priceless Stockholm. När du är registerad öppnar sig möjligheter och unika erbjudanden i Stockholm och hela världen.

 


Reseförsäkring

När du betalar minst 75 % av den totala kostnaden för en resa med No Worries-kortet ingår reseförsäkring. Försäkringen omfattar även den försäkrades familjemedlemmar.

Reseförsäkringen innehåller bland annat:

  • Bagageförsening
  • Ersättning vid försenat transportmedel
  • Försening av allmänt transportmedel
  • Avbeställningsskydd
  • Hemförsäkring
  • Personbilsförsäkring

Fullständiga villkor hittar du HÄR.

 


Kortförmånerna och spartjänsterna tillhandahålls av Nowonomics AB , org.nr. 556990-1795, (”NOWO”) eller dess samarbetspartners, i enlighet med villkor angivna på www.nowo.se. Resurs Bank ansvarar inte för ovannämnda spartjänster eller kortförmånerna. Resurs Bank ansvarar inte heller för kvalitet, innehåll, fel eller brist, försenad eller utebliven debitering av en kunds sparbelopp. Eventuella krav härför ska riktas mot NOWO eller dess samarbetspartners. Resurs Bank ansvarar inte heller för NOWOs eller dess samarbetspartners villkor eller andra eventuella åtgärder som vidtas i förhållande till ovan nämnda tjänster och förmåner.