ÅTERBÄRING PÅ ALLT DU HANDLAR ONLINE

Med din hjälpreda på nätet missar du aldrig återbäring när du handlar online. Du får pengar till ditt sparande när du handlar hos våra över 1000 anslutna butiker. Var med och upptäck Nowoknappen du med!

LÄGG TILL I CHROME

NOWOKNAPPEN HJÄLPER DIG

Du handlar via din dator och aktiverar knappen innan ditt köp. Återbäringen registreras i din Nowoapp.

För att använda Nowoknappen behöver du vara medlem. Du kan enkelt ansluta dig till Nowo genom att hämta vår app på Google Play eller i App Store. Att hämta Nowoknappen är gratis.

HÄMTA APPEN & BLI MEDLEM

SÅHÄR GÖR DU

1. Hämta Nowoknappen
Du hämtar Nowoknappen genom att klicka på knappen nedan, “Lägg till knappen i Chrome”.

2. Lägg till Nowoknappen
Lägg till Nowoknappen genom att klicka på “Lägg till tillägg” eller “Add”. Nedladdningen börjar automatiskt.

3. Klart!
Nowoknappen är nu klar att användas. Missa aldrig mer att få återbäring till ditt sparande till pensionen.

HÄMTA NOWOKNAPPEN

SE ERBJUDANDEN DIREKT PÅ GOOGLE

Nowoknappen visar dig vilka butiker som är anslutna till Nowo när du söker på Google och du ser direkt hur mycket du får i återbäring. Vi har hundratals butiker kopplade till oss.

INSTALLERA & TESTA

MISSA ALDRIG ÅTERBÄRING!

Du får ett meddelande direkt i din webbläsare att det finns återbäring att hämta. Nowoknappen visar hur mycket återbäring butiker ger dig. Aktivera knappen med BankID innan du genomför ditt köp.

INSTALLERA NOWOKNAPPEN

SE ALLA ERBJUDANDEN FÖR BUTIKEN

För ett smartare sparande! När du besöker en butik kan du klicka på Nowoikonen längst upp till höger för att se vad butiken erbjuder dig i återbäring.

 

INSTALLERA

NOTIS I APP EFTER DITT KÖP

När du handlat så får du riktiga bonuspengar som kan växa till pensionen. Efter bekräftad order får du en notis i appen inom 48 timmar om din sparsumma och hur mycket det kommer kunna växa fram till din önskade pensionsålder.

KOLLA IN ALLA BUTIKER

NÅGRA TIPS

Aktivera Nowoknappen innan du genomför ditt köp. Genomför köpet i den fliken där du landar utan att besöka andra sidor eller mailutskick. Annars finns risken att vi “tappar kontakten” med butiken och då försvåras spårningen. Besöker du andra siter under tiden för ditt köp, se då till att aktivera Nowoknappen igen innan du slutför köpet.

Observera att återbäringen inte kan kombineras med utomstående rabattkoder som inte ges av Nowo. Beräkningen av den procentuella återbäringen baseras i flesta fall på ordervärdet exklusive moms, frakt och övriga tillkommande kostnader.

Din webbläsare behöver tillåta cookies och det är viktigt att du inte har Adblock installerat i webbläsaren. Det hindrar spårningen av ditt köp och vi kommer därför inte kunna säkerställa att du gjort ett köp via oss och inte heller kunna betala ut en återbäring.

HAR DU FRÅGOR?

Har du övriga funderingar kan du titta under Frågor & Svar, där har vi besvarat de vanligaste frågorna som rör Nowoknappen. Om du inte hittar det svaret du söker är du välkommen att kontakta oss på kontakt@nowo.se.

FRÅGOR & SVAR