4 tips inför Black Week!

  • Kategori
  •  | Butiker
  •  | Ett smartare sparande

Under Black Week och Black Friday kan det vara lätt att ryckas med och handla saker du egentligen inte tänkt köpa från första början. Här ger vi dig 4 tips som kan vara värt att tänka på.

1. Planera dina inköp
Planera innan vad du ska handla så att du inte gör några impulsköp. Handla bara det du verkligen behöver och har råd med. Kolla upp om butikerna har returrätt vid fel köp. Bestäm dig innan vad du vill ha och behöver. Det viktiga är att du inte handlar bara för att det är billigt.

2. Återbäring till ditt sparande
Dubbelkolla om varan du är intresserad av finns i en onlinebutik som är ansluten till oss, så att du får återbäring till ditt sparande. Du kan handla via appen, hämta NOWOknappen till din dators webbläsare eller gå via nowoshop.se

3. Håll dig till din budget
Sätt en budget och håll dig till den, det är lätt att handla för mycket när det är billigt. Det kan vara bra att planera och handla julklapparna under Black Week men tänk på att din novemberlön även ska räcka under december månad.

4. Följ 40-regeln
Det brukar vara elektronikprodukter som är kraftigt rabatterade under Black Week och Black Friday. Men om du är modeintresserad ska du se till att följa den så kallade 40-regeln. Då satsar du på kläder, skor och accessoarer som är prissänkta med minst 40 %.

BONUSTIPS!
Handla smartare under Black Week och spara pengar till pensionen!

 

BONUSTIPS 1.0!
Om du har planer på att handla under Black Week så kom ihåg att göra dina köp i någon av våra över 1 000 anslutna onlinebutiker. På så sätt får du återbäring till ditt sparande till pensionen som kan växa och bli ännu mer. Kolla in alla butiker i NOWO-appen eller på shop.nowo.se.

BONUSTIPS 2.0!
Kvittar det om du betalar 520 kr istället för 500 kr när du handlar i matbutiken? Om svaret är ja borde du kolla in vårt nya sparsätt, Autospar. Du kopplar bara ditt vanliga bankkort till NOWO och bestämmer hur mycket du vill toppa upp dina köp med. Hur enkelt som helst. Koppla ditt kort »

BONUSTIPS 3.0!
Med NOWOknappen handlar du via din dator och aktiverar knappen innan ditt köp. Du får informationen både i Googles sökresultat och även på butikens sajt om du väljer att gå dit direkt. Du aktiverar ett erbjudanden genom att enkelt och säkert logga in med Mobilt BankID. Läs mer om NOWOknappen »