NOWO Mastercard

Med NOWOkortet kan du handla och samtidigt sparar pengar till pensionen.

Kortet som tänker på din framtid!

I den här nyhetssektionen kan du läsa om NOWO Mastercard. Vi vill göra det enkelt för dig att spara till pensionen. Därför har vi tagit fram NOWO Mastercard där du kan mikrospara till pensionen när du handlar i vardagen. Den unika sparfunktionen Autospar innebär att du väljer en valfri sparprocent som du vill spara varje gång du betalar med kortet. Kortet har ingen årsavgift.

Läs mer om NOWO Mastercard

Visa fler nyheter

Vi vill belöna ditt beslut att börja spara till din framtid. Därför inför vi NOWO Sparbonus som blir som ett raketbränsle från oss till dig och ditt sparande varje år. Utöver fondens avkastning ger bonusen dig upp till 2 % extra till din pension på allt du sparar med NOWO. Du får alltså upp till 2 % ränta på dina insättningar, förutsatt att du inte gör några uttag under året.

HUR FUNKAR DET?

Det enda du behöver göra för att få Sparbonusen är att spara långsiktigt med NOWO. Ett långsiktigt sparande är det bästa eftersom du tack vare ränta-på-ränta-effekten kan skapa din framtida guldkant och ditt eget frihetskapital. Sparbonusen kommer att betalas ut en gång per år och baseras på hur mycket du har sparat under året samt historiskt i NOWO Fund.
  • Utöver din avkastning får du ränta på det du sparat under året
  • Din ränta baseras på ditt innehav i NOWOs fonder
  • Räntan utgår ej om uttag görs under året
  • Utbetalning sker i januari till ditt sparande i NOWO Fund
  • Maximalt utbetalningsbelopp är 2000 kr
LÄS MER OM SPARBONUSEN