Spara till pensionen

Du behöver inte vara orolig för din pension när du är medlem i NOWO.

När diskussionsämnet pension kommer upp vid middagsbordet kan det lätt delas upp i två läger. De som har kontroll på varenda krona och de som inte orkar engagera sig ännu. Det kan kännas trist eller långt bort, lite orosfyllt och kanske svårt. Med NOWO blir det enkelt för dig att ta kontroll över din pension och göra sparandet till pensionen till en rolig aktivitet utan orosmoln. No worries helt enkelt.

Hur funkar det där med pension då?

Läs mer
Visa fler nyheter

Vi vill belöna ditt beslut att börja spara till din framtid. Därför inför vi NOWO Sparbonus som blir som ett raketbränsle från oss till dig och ditt sparande varje år. Utöver fondens avkastning ger bonusen dig upp till 2 % extra till din pension på allt du sparar med NOWO. Du får alltså upp till 2 % ränta på dina insättningar, förutsatt att du inte gör några uttag under året.

HUR FUNKAR DET?

Det enda du behöver göra för att få Sparbonusen är att spara långsiktigt med NOWO. Ett långsiktigt sparande är det bästa eftersom du tack vare ränta-på-ränta-effekten kan skapa din framtida guldkant och ditt eget frihetskapital. Sparbonusen kommer att betalas ut en gång per år och baseras på hur mycket du har sparat under året samt historiskt i NOWO Fund.
  • Utöver din avkastning får du ränta på det du sparat under året
  • Din ränta baseras på ditt innehav i NOWOs fonder
  • Räntan utgår ej om uttag görs under året
  • Utbetalning sker i januari till ditt sparande i NOWO Fund
  • Maximalt utbetalningsbelopp är 2000 kr
LÄS MER OM SPARBONUSEN