SPARA MED OSS

Vår sparplattform ger dig flera unika sätt att spara långsiktigt.
Hämta appen gratis och registrera dig snabbt med BankID.

SPARA LÅNGSIKTIGT

När du ansluter dig till NOWO öppnar du ett ISK via appen med hjälp av Mobilt BankID. Pengarna du sparar förs automatiskt över till ditt personliga ISK i NOWO Fund. Fonden bygger på ett etiskt och långsiktigt sparande och genom aktiv förvaltning växer dina pengar på ett ansvarsfullt sätt över tid.

LÄS MER OM FONDEN

*Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i NOWO Fund kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

AUTOSPARA

För första gången någonsin så kan du fondspara på varje köp du gör med ditt kort – snacka om att spara när du handlar. Ladda ner appen, ställ in hur mycket du vill spara på varje köp och du är igång.

BÖRJA AUTOSPARA

BUTIKER

Spara när du handlar online. Genom att utgå från NOWO när du handlar på nätet får du pengar tillbaka från butikerna till ditt eget, privata sparande. Du handlar och betalar som vanligt i nätbutiken och det enda du behöver göra är att vara medlem i NOWO.

Hämta NOWO-knappen till din dator och få en notis när du besöker dina favoritbutiker på nätet. På så sätt missar du aldrig återbäring.

SPARA NÄR DU HANDLAR

DAGSPARA

Sätt upp ett automatiskt Dagspar och spara en liten summa varje dag. Du väljer själv hur mycket du tycker är rimligt att sätta undan dagligen till ditt privata sparande. Beloppet dras från ditt registrerade kort i NOWO-appen.

Dagspar är vårt enklaste och populäraste sparsätt för att ta dig närmare ditt sparmål.

BÖRJA DAGSPARA

SNABBSPARA

Har du en summa över som du vill investera? Med några enkla klick kan du Snabbspara från ditt anslutna kort i NOWO-appen till ditt privata sparande. Du kan Snabbspara när du vill och hur mycket eller lite du vill, allt beroende på dina egna förutsättningar för dagen.

SNABBSPARA MED NOWOAPPEN

ENKÄTER

Som NOWO-medlem kan du svara på enkäter och få ersättning. Gör enkäter i NOWO-appen och bli belönad med pengar till ditt privata sparande.

GÖR ENKÄTER

NOWO FUND

För att pengarna du sparar ska kunna placeras och få bästa möjliga avkastning överförs de automatiskt till NOWO Fund. Fonden har 0,0 % i fast förvaltningsavgift och tillämpar endast en prestationsbaserad ersättning på överavkastningen jämfört med vårt jämförelseindex. Du kan enkelt följa värdet på NOWO Fund här.

Fonden bygger på ett etiskt och långsiktigt sparande, men du har möjlighet att ta ut pengarna när du vill. Vi samarbetar med Tellus Fonder AB som är fondbolag och förvaltare vilka står under tillsyn av Finansinspektionen.

MER OM NOWOFONDEN

NOWO-KNAPPEN

Missa aldrig ett NOWO-erbjudande igen när du handlar på nätet via din dator. Ta del av våra erbjudanden direkt i din Chrome eller Firefox-webbläsare. Att hämta NOWO-knappen är gratis.

HÄMTA NOWO-KNAPPEN